fbpx

Top 5 trend cercei statement

Top 5 trend cercei statement

Nu puteam sa scriem primul articol din acest an despre altceva decat despre bijuteriile care nu lipsesc din nicio garderoba – cerceii.

Sunt accesoriile care completeaza perfect outfit-urile, incadreaza frumos trasaturile fetei si accentueaza coafura.

In fiecare sezon vom vedea din ce in ce mai multe modele de trend cercei statement – supradimensionati, cu perle, pietre sau franjuri. Cu siguranta ca trebuie sa facem un update cutiei de bijuterii cu cateva item-uri must have care ne vor salva la o prima intalnire, o nunta sau o cina la restaurantul italian preferat.

Noi ne-am facut temele si am ales 5 modele versatile, care sa completeze perfect orice garderoba si care sa te salveze in momentele in care esti in graba, ai mintea impartita in 5 parti si mai trebuie sa compui si o tinuta decenta.

Iata, asadar, piesele pe care noi le consideram investitii pe termen lung, trend cercei statement:

1. Cercei rotunzi cu perle Anagha
Sunt o varianta mai sofisticata pentru clasicii cercei rotunzi si te vor scuti de prea multa bataie de cap cu restul accesorizarii. Sunt atat de frumosi incat pot fi unicele acesorii pe care le vei purta la o rochie simpla, din material natural, o pereche de stiletto si un clutch elegant. Descopera aici alte perechi de cercei aurii.

cercei rotunzi Anagha

2. Cercei statement eleganti Enya
Imagineaza-ti o rochie bine croita din catifea sau voal natural, un wet look sau un coc spaniol usor ravasit , totul accesorizat cu o pereche de cercei statement Enya. O viziune! Psss, sunt preferatii mireselor noastre!

 

 

cercei eleganti cristale enya MOSSELLE
cercei eleganti cristale Enya

3. Cercei statement inima Heart
O pereche de creole pe care o poti purta atat in timpul zilei, cat si seara, cu un machiaj mai accentuat. Lucrati manual din otel inoxidabil placat cu aur 18K. Sunt decorati cu charm oversized in forma de inima, acesti cercei statement pot transforma in cateva secude o tinuta simpla in una eleganta.

 

 

cercei inima mari placati cu aur
cercei inima mari placati cu aur 18K

4. Cercei statement Fishbone
Cerceii statement Fishbone sunt combinatia perfecta intre stralucirea bijuteriilor statement si delicatetea cerceilor candelabru incrustati. Se potrivesc de minune cu un ruj rosu sau burgund si un costum de inspiratie masculina sau o rochie sacou.

cercei statement lungi fishbone
cercei statement incrustati cristale cz

5. Cercei clip-on Carly
Cerceii Carly au un sistem de prindere cu clips, extrem de comod, fiind usor de purtati in geanta in timpul zilei si pusi seara, pentru o seara in oras la un pahar de vin sau o cina mai sofisticata. Petalele de rasina decorate cu margele negre stralucitoare transforma orice look de zi intr-unul sofisticat.

cercei statement

Care e perechea ta preferata de cercei statement?

Cerceii sunt cadouri ideale pentru femeile importante din viata ta. Fiecare femeie are mereu nevoie de o pereche noua de cercei. Aurii, argintii, colorati sau minimalisti, bijuteriile vor incanta si bucura privirile. Comanda perechea favorita, de amabalare si transport, ne ocupam noi. Verifica periodic ofertele noastre si beneficiaza de transport gratuit: la orice plata cu card sau rmburs de la 300 Lei in sus. Bijuteriile vin amabalate cu grija, sa aduca zambete.

Shine on!
XoXo
MOSSELLE

Leave a Reply

Your email address will not be published.