bratara tennis

Filter

Bratara tennis este o bijuterie atemporala, iconica, de nelipsit din cutiuta de bijuterii. Aproape orice femeie detine o astfel de bratara eleganta. Completeaza aproape orice tinuta cu succes, fiind o bijuterie foarte versatila.

Bratara tennis si-a primit numele de la sportul cu acelasi nume. In 1987, jucatoarea de tennis Chris Evert juca la US Open. Evert a purtat intodeauna la un meci de tenis o bratara tip tennis atemporala cu diamante. In timpul unui meci cu Wendy Turnbull, bratara a devenit faimoasa prin faptul ca meciul de tenis a fost oprit atunci cand purtatoarea a observat ca lipseste bijuteria de pe mana. Meciul a fost oprit pana cand a fost gasita pretioasa bratara. Pentru Evert a fost important sa se gaseasca bratara, deoarece a fost farmecul ei norocos. Meciul era difuzat în direct la TV, astfel ca multe persoane au urmărit scena remarcabila, fapt ce a dus la cresterea popularitatii ei.

Pe langa povestioara ce o poarta, bratara tennis stralucitoare este flexibila si confortabil de purtat. Ofera eleganta si rafinament oricarei femei. Nu trebuie sa lipseasca din cutiuta de bijuterii deoarece nu se va demoda niciodata.