colier tennis

Filter

Afișez toate cele 3 rezultate

Cauti colier tennis? Descopera colectia de coliere tennis MOSSELLE si alege sa stralucesti! Aceste bijuterii vor accentua decolteul deschis si vor pune in evidenta frumustetea trasaturilor femeii.

Purtate initial pe covorul rosu la tinute black-tie de catre vedetele de pe glob, aceste bijuterii au revenit si in moda strazii. Ce este un colier tennis? Strict vorbind, un colier ce reprezinta eternitatea, un fir elegant complet incrustat cu cristale neintrerupt, care formeaza un cerc perfect in jurul gatului. De obicei, un colier tennis are o lungime intre 16 si 20 cm, dar puteti gasi si mai lungi sau cu mecanism ajustabil. Bijuteriile clasice tip tennis sunt formate dintr-un singur fir. Pentru un altfel de impact,  puteti adauga doua sau mai multe coliere choker tennis. De-a lungul anilor, aceasta bijuterie a prezentat multe reinterpretari si diferite forme. De asemenea, se poate gasi atat in varianta argintie cat si varianta aurie. Gusturile nu se discuta.

Obtineti admiratie si priviri purtand un choker elegant tennis stralucitor. Fara a va fi teama ca veti eclipsa frumusetea unei rochii sau unei bluze semnate de designer. Deoarece liniile sunt simple si curate,accentul va cadea intotdeauna peste pietrele stralucitoare, ci nu pe monturi sau design.

Cand doritisa investiti in bijuterii de exceptie, optati pentru un colier tennis. Va arata in zece ani ca in zilele noastre si veti emana eleganta suprema de fiecare data! Daca acum o generatie in urma, acest tip de bijuterie era considerata potrivita doar tinutelor elegante, femeile din ziua de azi o poarta in orice moment al zilei sau al noptii. Straluceste cu bijuterii in tendinte MOSSELLE!