inel sarpe

Filter

Afișez singurul rezultat

Inel sarpe – o tendinta in materie de bijuterii lansata de cantareata Taylor Swift o data cu videoclipul „Look what you made me do”. A fost vazuta de mai multe ori purtand infamul inel in videoclipul sau, dar si in public, la diferite evenimente.

Acest inel s-a bucurat de lumina reflectoarelor în epoca victoriană, unde era un simbol al iubirii eterne. Chiar mai devreme, civilizațiile antice aveau o mulțime de semnificații referitoare la sarpe, cum ar fi răul, binele, renașterea, otravă, fertilitate și multe altele.

Dacă sunteți inspirata de bijuteriile Swift, puteți încerca misteriosul aspect de sarpe, dar poate la un preț mai accesibil. Stilistii nostri de la MOSSELLE te-au acoperit pentru toate nevoile tale de sarpe. Iată doar câteva bijuterii din colectia noastra: inel argintiu Snake, inel sarpe auriu Snake, inel forma sarpe Snakke, colier auriu si argintiu Snake. Mai urmeaza…

Acceseaza site-ul nostru online mosselle.ro si comanda in liniste. Oferim transport gratuit si 10% reducere pentru prima comanda.