Invazia insectelor in fashion. Bijuteriile care au acaparat trendurile

Poate că ți-e frică de albine, păianjeni sau lăcuste, însă moda cunoaște, de câțiva ani, o adevărată invazie a insectelor. Bijuteriile insecta au invadat trendurile după ce, în 2013, ,,gândăceii” au fost vedetele marilor podiumuri. Așa că s-au strecurat, încet-încet și în moda străzii. Cele mai cool ținute sunt stilizate cu brose supradimensionate pe revere, poșete sau chiar pantofi. Le vedem în outfit-uri de seară sau în street fashion, ba chiar au devenit preferatele vedetelor și bloggerilor, însă de unde a apărut acest trend care face adevărate furori?

Alexander McQueen propune în primăvara 2013 pe podium aplicații-albină pe un pattern fagure.

Lanvin și aplicațiile-muscă și libelulă pe rochii negre elegante

Roberto Cavalli introduce în 2014 broșe fluture

După ce marile case de modă care inspiră toate fashionistele au propus bijuteriile-insectă, în acest sezon broșele oversized și cerceii – albină fac parte din mai toate propunerile de styling.

Thank you, McQueenGucciDolce & Gabbana & co!

Odată cu adoptarea trendului de către moda străzii, au apărut și variantele la fel de sofisticate, însă mult mai accesibile oricărui portofel.

Femeia Mosselle, mereu stilată și strălucitoare s-a adaptat trendurilor și a făcut o selecție superbă de gândăcei strălucitori care împodobesc frumos orice ținută.

Iată propunerile Mosselle, prietenoase bugetului, pentru acest sezon:

Brosa paianjen Arianne

Brosa albina, feminina Pink Queen Bee

Brosa libelula Adalene

Tu ce accesorii alegi să completeze strălucirea ta de zi cu zi?

Shine on,
XoXo
Mosselle
FOTO: girlintuitive, MOSSELLE

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Quick Shop