Colier Tennis – Ghid de Stil 2020

Colier Tennis 2020

Un colier tennis cu pietre stralucitoare este una dintre cele mai extravagante piese de bijuterii pe care le poate purta o femeie. Dar este recunoscut si ca o piesa de bijuterie cu adevarat clasica, ce nu se va demoda niciodata.

Spre deosebire de alte coliere sofisticate, nu exista o multime de motive, pandantive sau stiluri complexe intr-un colier tennis. In schimb, accentul este pus pe calitatea pietrelor in sine si a monturilor care ofera colierului tennis aspectul unei fasii de cristale stralucitoare neintrerupte, unde fiecare piatra este in siguranta la locul ei.

Este vorba despre calitate superioara si o simplitate eleganta. Deci, cum purtam colierul tennis?

Colier tennis placat cu aur alb sau galben?

colier tennis auriu cu cristale cubic zirconia

In timp ce in trecut, multe persoane credeau ca ar trebui sa purtati doar un colier tennis, placat cu aur alb, in combinatie cu alte bijuterii argintii, aceasta traditie si regula nu se mai aplica in prezent.

Metalele mixte sunt la mare cautare in aceste zile, asa ca nu conteaza daca purtati un colier tip tennis din aur alb sau galben in combinatie cu alte bijuterii din metale diferite, pe care le detineti.

Atentia trebuie sa fie intotdeauna pe calitatea bijuteriilor si pe cat de bine se completeaza si coordoneaza piesele diferite.

Pune colierul tennis in centrul atentiei

Exista ceva magic in ceea ce priveste purtarea unui sir de pietre stralucitoare, care nu poate fi invins prin purtarea oricarei alte bijuterii. Daca doriti sa purtati alte piese cu colierul, alegeti cele care au aceleasi linii curate si pietre de calitate.

La MOSSELLE veti gasi coliere, bratari tennis cu cristale cubic zirconia si cercei stralucitori, care sunt completarea perfecta pentru colierul dumneavoastra. Indepartati-va de piesele elaborate, prea incarcate sau prea plictisitoare.

Liniile curate si stralucirea din mai multe pietre ale colierului tau tennis ar trebuie sa fie in centrul atentiei.

colier dama elegant cu cristale

colier choker ghid de stil placat cu aur

choker elegant cristale

Sa nu va fie frica de suprapuneri

Vrei ca bijuteria ta tennis sa fie vedeta, dar asta nu inseamna ca nu poti adauga un alt colier sau doua pentru a-ti crea un stil iesit din tipare, gata de copiat! 😁

Incercati sa purtati un singur pandantiv cu cristal pe un lant mai scurt, suspendat deasupra unui choker tennis. Sau suprapuneti doua sau mai multe bratari tennis pe incheietura mainii, pentru a accentua stralucirea tinutei.

Secretul consta in faptul de a avea pietrele de aceeasi taietura, in toate bijuteriile purtate impreuna, pentru ca acestea sa se coordoneze fara a fi potrivite.

colier tennis placat cu aur

Leave a Reply

Your email address will not be published.