Cum purtam cerceii rotunzi?

Cerceii sunt accesoriile care scot din anonimat orice fizionomie, oferindu-i chipului o frumusete aparte. O pereche de cercei potriviti pot inlocui un make-up sofisticat, daca sunt alesi corespunzator fizionomiei tale si se integreaza in tinuta vestimentara propusa pentru un anume moment din zi sau seara.
Dupa cum ati observat cei mai purtati cercei la ora actuala sunt cei rotunzi. Acestia se gasesc intr-o gama vasta, de la cei mai mici la cei mai mari si se pot purta la absolut orice fel de tinute.
Modelul acesta de cercei a luat amploare in America, in cultura pop, iar acum au revenit in trend. Subtiri, mai lati, batuti cu pietre sau simpli, aurii, argintii sau colorati, din metale pretioase sau comune, decorati in diferite feluri, cerceii tip creole sunt in voga!  Avantajeaza pe oricine are fata ovala, indiferent de dimensiunea parului si se potrivesc atat la tinute de zi, cat si la cele de seara. Noi propunem sa ii purtati la o tinuta de tip casual in timpul zilei, alcatuita din jeans si o camasa intr-o culoare deschisa, o pereche de stiletto si parul prins in coada la spate, sau la un costum format din pantaloni si un blazer de birou. Iar pentru seara, bineinteles, propunem accesorizarea rochiilor elegante cu umeri goi cu acesti cercei placati cu cristale daca participati la evenimente importante. Pentru o iesire in club, cerceii rotunzi mari aurii completeaza cu succes o tinuta in stilul hip-hop.
Pentru fetele a caror fata este de tip inima, pot purta cercei rotunzi, insa o dimensiune medie, nu exagerat de mari, avand in vedere circumferinta cercului. In ceea ce priveste coafura, recomandam parul natural, necoafat, poate doar cateva bucle mari atunci cand vorbim de o tinuta de seara, iar pentru tinutele de zi, parul prins in coada.
Celorlalte fizionomii nu le este recomandat sa isi accesorizeze tinutele cu

, insa pot opta pentru aceasta forma de cerc, de dimensiune mica, eleganti si delicati.
Puteti gasi modele de cercei rotunzi in shop-ul nostru online. Spor la cumparaturi!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Quick Shop