MOSSELLE

Povestea despre Mosselle nu e una cu cercei rotunzi, brose, bratari fixe sau chokere. Povestea MOSSELLE este despre puterea din fiecare femeie. Acea scanteie care o face sa mearga mai departe in fiecare moment al vietii.

bijuterii in tendinte MOSSELLE

MOSSELLE este scanteia dintr-o dimineata somnoroasa, mirosind a cafea. Este scanteia din imbratisarea unei mame sau stransul de maini gingas.

Povestea MSL este a femeilor care fac din simplitate cea mai frumoasa podoaba. Care, dincolo de vulnerabilitatea fireasca, gasesc puterea de a merge mai departe.

Pentru ca ofera atata stralucire in jurul lor, MSL a adunat scanteia in bijuterii-marturie a fortei feminine. Cadouri oferite celor dragi sau noua insene, bijuteriile Mosselle sunt mai mult decat accesorii. Sunt o declaratie de putere care ne indeamna sa stralucim in fiecare moment.

Despre Mosselle și alte bijuterii va povestim în show-room-ul nostru, situat în strada Iuliu Maniu, 13, Cluj-Napoca. Va așteptăm cu drag!

“Bijuteriile online MOSSELLE sunt o declaratie de putere care ne indeamna sa stralucim in fiecare moment”

Bijuterii MOSSELLE, bijuterii in tendinte cu colectii ce cuprind: brose, bratari fixe, cercei eleganti, coliere, inele si bratari pentru picior. Accesorii care completeaza cu succes orice tinuta. Tanara si vibranta, atemporala si eleganta, stralucitoare si puternica, asa se defineste colectia de bijuterii dama MOSSELLE.

bijuterii in tendinte MOSSELLE

Bijuterii in tendinte

Shop

SHOWROOM

Cluj-Napoca, strada Iuliu Maniu 13

0755022096 |  office@mosselle.ro