Gânduri de 8 Martie

La mulți ani, femeie puternică! Astăzi este despre tine

Primește aceste gânduri de 8 Martie din partea echipei MOSSELLE®. Ce bucurie vine odată cu primăvară! Tonusul se schimbă, energia pozitivă ne inundă, culorile își fac loc timid în garderobă, iar privirea se mută de la pământ spre cer. Se înseninează. Afară, dar și în suflet. Un anotimp definit de prospețime, care face loc oportunităților. Care ne motivează să renunțăm la vechi pentru a face loc noului în viață noastră. Este momentul, așadar, să ne facem ordine în gânduri, în casă și în viață și să primim bucuriile cu brațele deschise. Ține minte că totul depinde de alegeri.

ganduri de 8 martie minunata femeieÎndreaptă-ți așadar spatele și privește cu încredere către viitor. Către un viitor plin de șanse. Renunta la tot ce te-a ținut pe loc, la tot ce a adunat praf de-a lungul timpului, la poverile care ți-au îngreunat umerii. Uită-te în oglindă și vezi frumusețea. Acea frumusețe pe care ai ignorat-o atâta timp, pentru că ți-ai refuzat primul loc în propria viață. Privește-ți ochii. Exprimă ei fericire sau nu? Fii sinceră cu ține. Uită-te la ține în oglindă până alegi să vezi adevărul. Pentru că atunci când vei vedea adevărul te vei simți eliberată. De tot ce a strâns praf în casă și în suflet. Fă pace cu ține și pune-te pe primul plan. Eșți minunată! Și nu, nu sunt simple vorbe. Eșți minunată pentru că altă în lume că ține, nu-i! Deții atâtea resurse încât poți mută și munții din loc. Cine ți-a îngreunat umerii spunându-ti că nu poți? Ridică privirea din pământ pentru că este momentul să te redescoperi. Și să găsești resursele. Sunt chiar acolo. Nu le vezi? Mai caută. Insistă iar și iar. Până le vei găși.

ganduri de 8 martie femei speciale

Hai, curaj! Pune pe ține cea mai frumoasă rochie. Nu o mai păstra pentru ocazii speciale. Ocaziile le creezi chiar tu. Chiar în acest moment. Aranjează-te cu orice te face să te simți bine: Poartă parfumul preferat, lenjeria cea mai delicată, pantofii cei mai buni, bijuteriile cele mai sofisticate. Crezi că merită să aștepți? Nicidecum. Momentul ACUM este cel de care trebuie să te bucuri. Iar dacă ACUM vrei să dansezi, foarte bine, dansează. Nu aștepta seară de sâmbătă. Cum nu trebuie să aștepți nici persoanele care să te facă fericită.  Crezi că ar putea cineva să facă asta? Răspunsul este că nu. Și poate că este dureros, dar nimeni nu este responsabil de fericirea ta. Această responsabilitate îți aparține. În totalitate. Învață să te prețuieșți mai mult, să ai mai multă încredere în ține. Pentru că tu deții cheia fericirii tale. Când vei învață acest lucru, te vei putea privi în oglindă cu mai multă seninătate. Abia atunci, nu va mai există niciun conflict între ține și ceea ce vezi în oglindă. Pentru că atunci va există sinceritate.

Nu este ușor, dar nici imposibil. Important este să începi de undeva. Începe cu ține. Iar lucrurile se vor așeza așa cum nici nu ți-ai imaginat vreodată.

La mulți ani, femeie puternică și minunată! Gânduri de 8 Martie!

Leave a Reply

Your email address will not be published.