Reinventeaza martisorul intr-o piesa de rezistenta

Orice femeie are un sertar sau o cutie cu martisoare. Nepurtate, intacte, pastrand amintirea unui dar si a unui moment. Poate ca a venit vremea sa regandim acest dar. Sa il reinventam intr-o piesa de rezistenta in garderoba oricarei femei. Pana la urma, martisorul simbolizeaza reinventarea, renasterea. E momentul sa vedem dincolo de o cutie plina de obiecte nepurtate – sa ne reintoarcem la bijuteriile care cuceresc inima si privirea. Brosele pretioase sunt o varianta excelenta de cadou util si stylish pentru 1 martie. Asa cum v-am obisnuit, iata selectia MOSSELLE:

1. Brosa Maya  – delicata din zirconiu perfecta pentru 1 martie, dar si pentru restul anului, gata sa accesorizeze orice tinuta feminina si eleganta.

brosa maya

2. Brosa Angelina  – Brosa placata cu argint, in forma de frunza ce accesorizeaza ideal si discret atat tinutele de zi, cat si cele de seara – se integreaza stilului clasic elegant.

brosa angelina

3. Brosa Adrienne  – Accesoriu deosebit pentru o femeie cu personalitate, brosa placata cu argint si cristale de zirconiu este cu adevarat o reinventare indrazneata a clasicului martisor.

MSL Brosa Adrienne 3

4. Brosa Adalene  – Brosa libelula lucrata manual, disponibila atat pe varianta argintie, cat si verde-smarald este o bijuterie oversized, ideala pentru un cadou pretios si in tendinte.

brosa libelula

5. Brosa albina Pink Queen Bee  – Disponibila si in varianta aurie este bijuteria regina a sezonului. Alege-o in varianta feminina rose sau clasica si fii convins ca o brosa oversized este intotdeauna binevenita in orice garderoba!

pink

Vine primavara, sezonul reinventarii. Alege cadouri de martisor fine care pot ramane piese de rezistenta in timp, martore ale unui dar frumos.

Shine on!
XoXo,
MOSSELLE

Leave a Reply

Your email address will not be published.