fbpx

Bijuterii 2021 Tendinte

BIJUTERII 2021 TENDINTE

Curentul anului 2021 este unul care se adresează în mod special femeilor curajoase. De ce spunem asta? Pentru că bijuteriile îndrăznețe au acaparat deja podiumurile de modă și o vor face și anul viitor. Cel puțin în prima parte. Tendințele cuprind forme mari, opulente, geometrice, nonconformiste, suprapuneri de stiluri într-un singur obiect, lanțuri masive, pandantive impunătoare. Se vor purta formele asimetrice, cerceii diferiți, culorile tari, asocieri de culori și texturi la care nu te-ai fi gândit înainte.

Coliere 2021

Colierele vor fi vedetele anului 2021 și se vor traduce prin nonconformism. Impunătoare prin mărime, formă, dar și simbolistică. Vor fi acele coliere pe care le vei purta fără să te gândești cu ce le asortezi. Sau dacă se porivesc în ținută. Sau ce va crede lumea când te va vedea așa. Vei purta aceste coliere pentru că vei avea încredere în tine. Le vei purta pentru că reprezintă amprenta stilului tău. Le vei purta pentru că nu trebuie să arăți și să demonstrezi nimic nimănui. 

coliere tendinte 2021

Colierele din zale supradimensionate vor cuceri prin postura lor. Pot fi purtate la bocanci sau pantofi cu toc. Pot fi purtate cu pulovere groase din lână sau cu o cămașă albă, office. De fapt, pot fi purtate cu orice. Tocmai asta este esența tendințelor din 2021. Faptul că nu vor mai fi „încorsetate” de reguli sau etichete.  Mărgelele se vor purta și ele, dar în același stil curajos, cu multe suprapuneri și în culori de tip neon. Colierele masive la baza gâtului realizate din mărgele mari sau perle vor deveni elemente “must-have”. Așteaptă și vei vedea.

Pandantivele anului 2021 nu sunt nici ele mai sfioase. Se vor purta pandantive de tip cheie, bride, șurub, lacăt, modele geometrice sau abstracte. Poartă-le în diferite combinații vestimentare și chiar la costumele de baie. 

coliere mosselle 2021

Bijuterii 2021 tendinte – Cercei

cercei mosselle tendinte 2021

Cerceii vor face furori. De-a dreptul. Pentru că nu mai respectă nimic din ce era tradițional. Formele geometrice, dimensiunea acestora, modul de realizare, toate vor lua prin surprindere. Se vor purta cerceii mari, cei care cuprind întreaga ureche. Se vor purta cerceii rotunzi, dar nu în stilul pe care-l cunoști. Se vor purta și cerceii lungi, dar vor depăși cu mult așteptările.  Pietrele strălucitoare vor „trona regește”, dar și penele colorate, perlele, mărgelele sau materialale textile.  De asemenea, modelele de tip floare vor fi foarte prezente. Nu vor respecta tiparul tradițional, ci vor purta o tușă stilizată, foarte modernă. 

 

Bratari 2021

bratari mosselle 2021Bratarile fac parte din același segment. Vor domina piesele masive, asocierile neașteptate, culorile neon. Zalele mari vor fi și aici prezente. Nu te gândi la faptul că ai mâna subțire și nu ți se potrivesc astfel de piese. Vei fi surprinsă de rezultatul final. Trebuie doar să ai încredere în tine. Se vor purta de asemenea,  brățările realizate din mărgele mari, rotunde, dar și charm-urile inedite. 

Inele 2021

Cred că ai intuit că inelele masive vor fi piesele de rezistență în anul 2021. Și vor cuceri degetele. În special pe cele mici. Pentru că ele vor reprezenta locul preferat al inelelor anului 2021. Pietrele prețioase și semiprețioase se vor purta în continuare. La fel și perlele. Suprapunerile de bijuterii vor continua și anul viitor. Suprapune mărimi diferite, dar și materiale diferite. Nu aștepta să le porți pe rând. Și nu aștepta ocazii speciale. Anul 2021 va fi unul care va suprinde în multe feluri. Și va avea frumusețea lui. 

inele mosselle

Poți fi un pic nedumerită, dar dacă ajungi să cunoști esența acestor bijuterii, vei ajunge să le iubești. Nu toate bijuteriile trebuie să vorbească despre delicatețe. Avem nevoie și de piese tari, îndrăznețe, dominante, care să pună în valoare o personaliate puternică, curajoasă. Dacă este diferit, nu înseamnă mai puțin frumos. Înseamnă o abordare diferită, un stil diferit, sentimente diferite. Nu suntem toți la fel. Nu avem toți aceleași idealuri, dorințe sau așteptări. Suntem unici. La fel și alegerile noastre.

Care sunt favoritele tale bijuterii 2021? Ce tendinte vei adopta si de ce? Ce bijuterii purtam in 2021?

xoxo,

MOSSELLE

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.