BRATARI PICIOR

Tendintele vin si pleaca, dar unele dintre cele mai speciale tendinte sunt cele care se intorc dupa o absenta indelungata. O usoara nostalgie al unui stil sartorial, le face pe fashionistele actuale sa arate tot mai mult pe social media cum se poarta aceste bijuterii. Inca de la inceputul primaverii, femeile indraznete au fortat nota si au inceput sa poarte bratarile de picior, anticipand ca vor fi bijuterii vedeta ale verii si nu numai!
Va mai amintiti purtand bratari de picior cand erati copii? Stim, amintirile sunt atat de dulci! Datorita revenirii triumfatoare a bratarilor pentru glezna din acest sezon, acele amintiri dulci de vara se vor inmulti.

BRATARI PICIOR

Order By
Price
Filter selected
Filter products Showing all 6 results
Order By
Price
Filter selected

Dorim sa va amintim cateva stiluri ale bratarilor de picior frumos impodobite cu perle, scoici, cochilii, zale, din argint sau placate cu aur…

In 2020, aceste bijuterii trec la un alt nivel, prin versatilitatea lor. Chiar recomandam purtarea lor cu orice ocazie. Nu avem nevoie sa asteptam pana vine vacanta, pentru a purta o bijuterie pentru glezne! La birou, in oras, la ocazii formale si semi-formale,s.a. Putem purta cu drag o astfel de bijuterie, adaugand un nivel de interes si credibilitate vestimentara.

Ne-am inspirat din moda strazii de la saptamana modei din Paris si Milano, unde aproape fiecare femeie, etala cu mandrie o bratara la glezna fina.