Cercei ac de siguranta Katarina

87.20 lei

Cercei ac de siguranta Katarina

Referinta: cercei in forma de ac de siguranta placati cu aur 18K

Materiale: otel inoxidabil, placare cu aur galben 18K

Dimensiune: 1.2 x 4 cm

Livrare: rapida 1-2 zile lucratoare

Ambalare: cutie cadou prevazuta cu panglica semnata de designer + voucher reducere pentru urmatoarea comanda

Stoc epuizat

Descriere

Cercei ac de siguranta Katarina – exprimare si stralucire in stil punk modern!

Kendall Jenner si Kate Hudson au fost surprinse purtand cercei ac de siguranta in versiunea aurie. Designul modern de inspiratie punk reprezinta un ac de siguranta la propriu realizat din otel inoxidabil obtinut din surse sustenabile. Cerceii ‘Katarina’sunt placati cu aur galben de 18 carate si finisati in detaliu manual.

Stilul vestimentar punk presupune accesorizarea hainelor obisnuite transformate pentru a obtine un efect estetic extravagant. Acul de siguranta este incorporat in acest stil si a parut prima data in anii ’90. Pinii de siguranta sunt un element esential in lumea divertismentului inca din primele zile ale punk-ului, o subcultura muzicala care imbratiseaza individualitatea, diferenta si rebeliunea impotriva status quo.

In acest sezon, intalnim motivul reinterpretat sub forma unor bijuterii precum cercei, pandantive, inele, brose si bratari. Bijuteriile ce reprezinta acul de siguranta au o semnificatie bogata in diferite comunitati si transmit un mesaj puternic. Cel mai important mesaj transmis este acela de empatie, intelegere, compasiune, siguranta, sustinere, iubire si solidaritate fata de minoritatile care experimenteaza anumite discriminari.

In moda, aceste bijuterii nu sunt alese intamplator. La urma urmei, despre asta este moda: atitudine, exprimare, arta si libertate!

Poarta o pereche de cercei ac de siguranta pentru a completa o tinuta in stil punk, a transmite un mesaj, a sustine alti oameni si a exprima o latura a personalitatii tale!

Cerceii Katarina au prindere cu carlig si agrafa pentru urechile strapunse. Vin ambalati intr-o cutie cadou prevazuta cu panglica personalizata de designer.

Intretinere: bijuteriile MOSSELLE sunt fabricate din materiale selectate cu atentie. Desi sunt rezistente, materialele si cristalele pe care le folosim sunt uneori sensibile la mediul lor. Pentru a le pastra in timp, va rugam sa urmati aceste recomandari: scoateti bijuteriile inainte de orice activitate care ar putea cauza socuri si deteriorarea acestora. Protejati piesele de expunere prelungita la surse de umiditate, caldura sau lumina intensa. Evitati contactul prelungit cu apa, substante alcoolice, grase sau abrazive. Cand nu purtati bijuteriile, pastrati-le in husa/cutia originala MOSSELLE pentru a preveni orice frecare sau zgarietura. Daca este necesar, curatati bijuteriile, folosind o carpa moale si uscata.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.