accesorii par

Filter

Afișez toate cele 11 rezultate

Cumpara online accesorii par la super preturi! Descopera colectia de accesorii pentru par MOSSELLE! Cordelute, bentite, agrafe par, clame par si alte accesorii sunt gata sa va completeze lookurile.  O coafura noua inseamna o stare de spirit noua. In fiecare zi dorim sa fim unice, frumoase si increzatoare. Accesoriile de par sunt menite sa ne ofere senzatia de nou in fiecare zi.

Accesorii par mosselle reprezinta o modalitate la indemana de a schimba lookul unei coafuri fara sa avem aptitudini de hairstylist. Putem transforma orice coafura prin adaugarea sau supraaccesorizarea accesoriilor de par. Daca prindem o suvita de par intr-o parte, folosind o agrafa cu un design special, daca alegem sa purtam o cordeluta colorata sau daca optam pentru mai multe clame cu elemente decorative in locul celui aproape invizibil, pe care-l folosim de obicei.

Descopera cordeluta par satin, cordeluta par cu cristale, cordeluta par cu perle, agrafe par, agrafe par cu scoici, clame par stelute, accesoriu par fundita in colectiile MOSSELLE.

In fiecare sezon, lookurile pasionatelor de moda sunt completate de accesorii de tot felul! Indrazneste si exprima-ti individualitatea!