brose supradimensionate

Filter

Afișez toate cele 5 rezultate

Brose supradimensionate – poarta-le ca atare ca piese impozante sau impreuna cu alte brose!

Daca sunteti in cautarea unei brose supradimensionate care iese in evidenta si va ofera ceva special, numai trebuie sa cautati. In colectia noastra de brose dama veti gasi modele diverse, pe toate gusturile, tot ce va puteti dori de la aceste versatile accesorii.

Brose mari, stralucitoare, luand diferite forme si culori, gata sa va inveseleasca tinutele. Purtati-le cu paltonul si blazerul preferat. Sau optati pentru brose in decorarea esarfelor si a beretelor. In acest fel, veti obtine un plus de eleganta! Daca sunteti o fire indrazneata, adaugati stralucirea unei brose mari la maneca rochiei, in talie sau chiar pe pantofii eleganti!

Pentru o nota excentrica, poti combina mai multe brose pe o geaca din denim supradimensionata. Pentru un efect extra, creeaza-ti un colier din brose pe linia gulerului de la bluza sau pulover! Posibilitatile sunt infinite! Depinde doar de creativitatea voastra.

Brose elegante, stralucitoare, in forma de insecte, fructe, florale, design minimalist – oferim o gama variata de accesorii in tendinte!

Creeaza-ti propriul stil, fa-l sa fie unic pentru tine, dar identificabil pentru altii!

xoxo, MOSSELLE.