colier cu scoici

Filter

Coliere cu scoici celebreaza frumusetea si intrigantele forme care vin din mare. Formele sacre ale scoicilor amintesc de seductia si misterioasa feminitate și fertilitate. Bijuteriile cu scoici MOSSELLE reprezinta interpretarea contemporana a frumusetii unice a Zeitei Afrodita care s-a nascut pe uscat pe o coaja de scoica de mare.

Colierul cu scoici completeaza cu succes toate tinutele de vara si nu numai. Designerii celebri deja ne-au aratat ca ornamentul cu scoici a evoluat si s-a transformat in piesa statement. Poate fi purtat pe tot parcursul anuluI daca este accesorizat corespunzator.

Blogerii si influencerii au impanzit instagramul cu coliere realizate din scoici si alte accesorii. Un adevarat spectacol vizual!

Purtati-l singur sau in combinatie cu alte coliere suprapuse. Alegeti colier tip choker scoici, daca aceasta piesa va reprezinta mai mult. Nu uitati de surorile nonconformiste – colierele cu scoici colorate.

Bijuteriile cu scoici sunt marea tendinta a anului 2019! Savurati, fit creative si bucurati-va de libertate! xo, MOSSELLE.

Nu a fost găsit niciun produs care să se potrivească cu selecția ta.