inel tennis cristale colorate

Filter

Afișez toate cele 4 rezultate

Alege un inel tennis cristale colorate pentru un upgrade instant al tinutei tale!

Minunata este toata colectia de inele tennis de la MOSSELLE. Disponibile în mai multe variante, ai libertatea de a alege modelul care-ți place. Poți opta pentru inelele mai late sau pentru inelele subțiri. Pentru cele moncrome sau pentru cele colorate. Alege modelul clasic format din cristale zirconia transparente sau pe cel colorat pentru a urma tendințele actuale. Poartă-le separat sau împreună, joacă-te, combină-le și nu te lovi de bariere.  Uneori imaginare.

Bijuteriile colorate in stil curcubeu sunt un #musthave in acest sezon si se integreaza perfect in aproape orice tinuta. Vor aduce un plus de voiosie si unicitate look-ului tau.

Scoate din anonimat tinuta preferata adaugan doua sau trei inele tennis cristale colorate. Vei starni conversatii si admiratie!

Inelele tennis cristale colorate din colectia MOSSELLE sunt realizate din cupru placat cu aur galben de 18 carate si impodobite cu cristale cubic zirconia colorate.

Alege dimensiunea care ți se potrivește și nu mai sta pe gânduri. Este una dintre cele mai inspirate alegeri pe care le poți face. Dacă nu ești convinsă asupra dimensiunii, consultă tabelul de mărimi. Este foarte simplu. De fapt, nu te opri la o singură alegere. Prețul prietenos „insistă” să fii generoasă cu tine. Meriți asta. Alege 2 modele diferite și adaugă un strop strălucire ținutelor tale. Adaugă încredere, multă încredere. La final, asezonează cu un zâmbet seducător.

Cumpara curcubeul si descopera preferatul tau inel tennis cristale colorate ➡️ https://mosselle.ro/?s=inel+cristale+colorate&post_type=product