fbpx

Bijuterii cu piatra verde din colectia MOSSELLE

Bijuterii cu piatra verde din colectia MOSSELLE

De mai bine de 3.000 de ani, smaraldul si bijuteriile cu piatra verde au fost pretuite deasupra altor pietre pretioase sau semi pretioase pentru raritatea si stralucirea lor. Culoarea lui Venus, adorata de Cleopatra si îndragita de Elizabeth Taylor, Kate Middleton, Angelina Jolie și alte celebritati. Smaraldul este simbolul renasterii, reprezentand norocul, tineretea, echilibrul, cresterea și pacea.

Vezi colectia de bijuterii cu piatra verde MOSSELLE:

Piatra verde inseamna bogatie, rafinament și regalitate. Ca o culoare a naturii, verdele întruchipeaza viata, fertilitatea și abundenta. Verdele calmeaza mintea si corpul, inspirand confort, siguranta si securitate.Lucrand cu chakra inimii, canalele energetice sunt curatate de negativitate pentru speranță, optimism și bunăstare.

Verdele este noul negru: este culoarea care domnește suprem în lumea modei – cea mai apropiată de a te scălda în natură, păduri și iarbă. Ca expresie a spiritelor noastre pline de speranță, purtați verde pentru a vă reconecta cu lumea, cu prietenii și cu cei dragi.

Reîmprospătează-ți aspectul cu sclipire de smarald sau verde monocrom pentru a-ți proiecta cu adevărat bunătatea și abundența, canalizând tot luxul. Alege intre cerceii stud cu piatra verde MOSSELLE si cerceii stud verzi Romela.

Bogat răpitor și strălucitor, bijuteriile cu piatra verde smarald sunt spectaculoase. Fiind cea mai dură piatră după diamant, strălucirea lor izbitoare a inspirat tăietura de smarald, concepută pentru o intensitate maximă, lux și strălucire. Coordonați-le cu tinute de culoare roz piersica, roz sau violet pentru a pune în valoare verdele bijuteriilor.

Îmbracati blugi, tricou si un blazer accesorizat cu bijuterii verde smarald pentru a trece cu usurinta de la vinerea informala de la birou pana la iesirile de sfarsit de saptamana. Pastrati machiajul neutru sau optati pentru smokey-eye pentru a spori verdele bogat al pietrelor stralucitoare.

În fiecare zi, alegeti un aspect simplu și linii curate, cu culori neutre. Contrastul culorilor scoate în evidenta tonurile verzi pentru un pop subtil de strălucire.

O ocazie specială necesită întotdeauna bijuterii speciale. Alegeti o bijuterie remarcabila și construiti în jurul ei cu modele mai mici, mai simple, pentru a echilibra aspectul.

Optează pentru tinute monocrome pentru a permite pietrelor verzi să strălucească. Colierele excepționale sunt de efect, în timp ce inelele verzi sunt frumoase atunci când sunt asociate cu tinute elegante.

Leave a Reply

Your email address will not be published.