fbpx

Cum să strălucești în sezonul rece?

Cum să strălucești în sezonul rece?

Bijuterii în tendințe pe care le poți purta iarna aceasta!

În ultimii doi ani, aspectul femeilor și imaginea lor de sine au fost impactate de restricții sociale, work from home, sau prea multe sarcini în jurul căminului. De multe ori însă atunci când ai grijă de look-ul tău, începi să ai o stare de spirit mai bună. 

Cu atât mai mult, cu cât iarna ai nevoie să îți oferi mai multe motive de bucurie, în sezonul în care soarele se arată tot mai rar, iar rochiile vaporoase au fost înlocuite de pulovere groase și de paltoane. Bijuteriile pot fi acel ,,quelque chose” al oricărei ținute, iar pentru tine pot reprezenta un motiv de zâmbet și încredere. Cu toate acestea, este nevoie să înțelegem cum accesorizăm outfit-ul în anotimpul rece, astfel incat bijuteriile să fie vizibile și ușor de purtat. Te vom invata cum să strălucești în sezonul rece?

Dacă vara multiplele coliere însoțesc rochii din mătase, cerceii mari scot din anonimat orice ținută, iar brățările delicate marchează încheietura mâinii, iarna lucurile stau puțin diferit. 

Iată câteva recomandări de la specialiștii din domeniu: 

Optează pentru coliere lungi, de tip tennis sau masive 

Acestea vor da un plus de rafinament oricărei ținute, pot fi purtate peste malete în culori neutre sau chiar puloverele mult îndrăgite din lână sau cașmir. Vara iubim să purtăm multe coliere finuțe, subțiri și în straturi, însă acest lucru poate fi dificil, iarna. Acestea se pot rupe cu ușurință sub straturile multiple de haine, sau pot rămâne sub anonimat. Prin urmare, este mai bine să optezi pentru un colier de dimensiuni mari, cu aspect solid, sau cu un medalion masiv. Dacă totuși esti adepta stilului elegant si al bijuteriilor stralucitoare si delicate, poti opta pentru accesorii bine lucrate, si din materiale rezistente, de tip tennis. Vezi aici colecția de bijuterii tennis și accesorii potrivite sezonului rece. 

Poartă inele mari cât inima ta

Mai multe inelele subțiri purtate în același timp ne poartă într-o zonă delicată, feminină, însă iarna când îți dai jos mănușile le poți pierde cu ușurință. Înlocuiește-le cu inele masive, cu multe pietre prețioase, cu forme geografice diverse, sau chiar modele din cele creative -,,artsy”. Inelele realizate materiale prețioase, din otel inoxidabil placat cu aur alb sau galben de 18 carate, argint 925 sau cupru placat cu rhodium, se vor pastra intacte si pe timp de iarna, si vor scoate in evidenta stilul tau personal. 

“Amintirile bune sunt ca brățările…Fiecare este specială.”

Crează amintiri dragi sufletului tău pe care să le însoțești cu bucuria purtării unei bățări speciale, speciale pentru tine într-un anumit moment.

Atunci când ne uităm la mâna unei persoane, încheietura este al doilea punct peste care cade privirea. Asigură-te că porți o brățară solidă sau strălucitoare, care să poată fi observată de mâneca hainei. Poți opta fie pentru brățări formate din zale masive,bratari de tip de tennis sau chiar dintr-o singură bucată, cu elemente care să o scoată în evidență: pietricele, forme geometrice, sau simboluri cu care rezonezi. 

Click aici să vezi aici ce tipuri de brățări ți se potrivesc.

Cum să nu iubim cerceii?!

Cerceii poate că sunt cele mai des utilizate bijuterii. Este de dorit să-i alegem pe cei potriviți nouă, ținutei și anotimpului. Iarna cerceii micuți, cu șurub sunt mai practici, astfel eviți să fie prinși în fulare supradimensionate sau în gulerele puloverelor. O multitudine de stilurile diferite de cercei au fost în tendințe în ultimii doi ani, iar în colecția Mosselle există o gamă largă de modele pe care să le porți: amuzante, clasice, îndrăznețe, important este să se potrivească stilului tău. 

Bijuteriile reprezintă o modalitate timpurie de exprimare a artei decorative, fie că vorbim despre relația ființei umane cu podoabele, sau ne referim la ele ca la o formă de comunicare. S-a descoperit că încă din 30.000 Î.H., în Europa oamenii foloseau materiale la îndemână pentru a crea bijuterii, cum ar fi scoici și pietricele, ulterior aceștia au descoperit metalele prețioase și prelucrarea lor. 

În vremurile noastre bijuteriile arată diferit, așa că inspiră-te din trendurile de bijuterii pentru iarna aceasta .

Oferă strălucire ținutei de vreme rece cu bijuterii de inspirație florală, eleganta, de tip tennis, sau aspect masiv, care cu siguranță vor aduce bucurie stării tale de spirit. Fii in tendinte si in sezonul rece si nu lasa frigul să-ți” înghețe” tinuta.

 

xoxo, MOSSELLE

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.