fbpx

Gift Card Cadou – perfect pentru sarbatori

Gift Card Cadou

Daca in trecut era o bucurie sa mergem prin magazine si sa alegem cadouri pentru cei dragi, perioada pe care o traversam ne-a invatat sa fim eficienti din propria casa. Ne-a invatat sa lucram, sa socializam de la distanta, ba chiar sa avem incredere in produsele pe care nu le vedem fizic, ci doar prin intermediul unei poze.

Ei bine, sarbatorile din acest an vor fi diferite. Dar credem ca vor fi la fel de speciale. Poate la masa din sufragerie nu se vor mai inghesui oamenii dragi, dar cu siguranta emotiile si gandurile lor bune vor fi acolo.

Pentru a marca aceste sarbatori in cel mai frumos mod cu putinta, MOSSELLE vine cu alternative. Gift card-urile sunt optiuni geniale pe care trebuie sa le iei in calcul din cel putin 2 motive. Primul este reprezentat de faptul ca oferi libertatea ca fiecare sa aleaga ce-si doreste, dupa bunul plac. Al 2-lea motiv este cel care se refera la distantarea sociala.  Fiecare sta in confortul casutei lui, dar legati de bucuria oferita de MOSSELLE.

Trimite un cadou oriunde in cateva minute!

Gift card-urile Mosselle au valori cuprinse intre 100 si 950 lei, se trimit prin e-mail, iar valabilitatea este de 30 de zile de la momentul primirii acestuia. Este simplu si confortabil atat pentru tine, cat si pentru cei care primesc surpriza ta. Totul se realizeaza din fata laptopului, in deplina siguranta.

Cum se foloseste acest gift card cadou MOSSELLE? Mergi la sectiunea dedicata, adauga in cos valoarea de cumparaturi si la final, adauga adresa de e-mail a persoanei pe care doresti sa o surprinzi. De valoarea selectata, “destinatarul” poate alege orice se incadreaza in suma: cercei, inele, coliere, brose, bratari, accesorii pentru par. Si nu vorbim despre orice fel de bijuterii, ci despre cele in tendinte, realizate din materiale de cea mai buna calitate. Sumele pentru care poti opta sunt urmatoarele: 100, 200, 300, 350, 400, 450, 500, 550, 600, 650, 700, 750, 800, 850, 900, 950 lei. Nu-i asa ca e foarte simplu si eficient?

Faptul ca oferi posibilitatea ca fiecare sa-si aleaga “surprizele” este linistitor. Nu vei mai sta cu gandul ca poate nu ai facut cele mai bune alegeri sau poate ca, ceea ce ai ales nu va fi pe placul acestora. Si inca ceva: e-mailul va ajunge la destinatar cu un mesaj personalizat cu ajutorul caruia sa poti spune tot ce simti. Uneori cuvintele au efecte magice. 

Viziteaza site-ul mosselle.ro si alege sa oferi cate un gift card cadou persoanelor speciale din viata ta. Te asiguram ca nu ai cum sa gresesti. Daca nehotararea persista, nu renunta. Vorbeste cu consilierii nostri. Vor fi bucurosi sa te ajute cu sfaturi si recomandari. 

Nu te descuraja. Adapteaza-te. Fii receptiva la schimbari. Cu siguranta, vor reveni momentele cand vom rade impreuna. La aceeasi masa.

xoxo, MOSSELLE.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.