fbpx

Ce bijuterii purtam toamna?

Toamna nu este despre nostalgie. Nicidecum. Toamna este despre schimbare. Și pentru că totul este într-o continuă schimbare, nici noi nu putem fucționa altfel, decât urmând acest ciclu firesc.

Deoarece garderoba de toamnă implică haine mai groase și mai lejere totodată, și bijuteriile pe care le purtăm în această perioadă trebuie să se potrivească în ținută și să o desăvârșească prin bun gust și rafinament. Ce bijuterii purtam toamna?

Poartă bijuterii cu un design simplu, minimalist care să sublinieze discret o atitudine încrezătoare. Inelul argintiu Rihanna placat cu aur alb este recomandarea noastră pentru zilele ploioase de toamnă. Adaugă plus valoare unei ținute formată dintr-un pulover fin din cașmir și o pereche de jeanși. Acest inel fin are un mesaj foarte puternic care va lucra cu subconștientul tău. În bine. Te lăsăm să-l descoperi singură. Designul este unul simplu, dar nu plictisitor. Tușa de culoare este dată de forma inimii din mijloc, care vine ca o adiere blândă pentru buna ta dispoziție. Îl poți purta pe degetul arătător, pe cel mijlociu sau pe inelar. Oriunde vei alege să-l porți, acest inel va inspira căldură și iubire. Toarnă-ți în ceașcă ceaiul preferat și permite-ți să te simți bine în orice împrejurare.

Inelele Mosselle sunt realizate din materiale de foarte bună calitate ce rezistă în timp și vin ambalate în cutii elegante. Noi te ajutăm să scoți în evidență atuurile care nu se văd, dar există și anume curajul, încrederea și puterea din tine. Puterea din fiecare dintre noi.

Din categoria cerceilor, îți recomandăm modelele simple, fără cristale, dar cu personalitate. Poți alege între cerceii rotunzi din argint sau cerceii rotunzi placați cu aur de 18k. Se potrivesc în ținute lejere și oferă acel tonus de care ai nevoie pentru a pune lucrurile în mișcare. Aceștia încadrează fața foarte frumos, mai ales dacă strângi părul într-o coadă, cu cărare pe mijloc. 

Colierele pe care le recomandăm în ținutele de toamnă, de mers la birou, cumpărături, activități cu copiii sau pentru o cafea cu prietenele sunt cele discrete, la baza gâtului, care vorbesc despre măsură, echilibru și frumusețea simplității.

Colierul Luna Moon cu pandantiv în formă de lună este alegerea perfectă pentru o zi relaxată. Poate fi purtat într-o mulțime de combinații, dar cel mai bine se potrivește cu zâmbetul tău. Iar dacă la gât porți luna, lasă soarele să strălucească pe chipul tău!

Un alt model care știm sigur că va arăta fabulos la gâtul tău îmbină 2 elemente sofisticate placate cu aur de 18k. Și dăm și luna și stelele de pe cer să ne crezi! Acest colier “curge” divin spre decolteu, așa că lasă-l la vedere. Cum ce? Și colierul și decolteul! Poartă o cămașă alba stil boyfriend și lasă primii 2 nasturi descheiați. Uneori, lucrurile frumoase nu mai au nevoie de nicio prezentare.

La final aranjează părul. De fapt, păstrează-i acea alură ușor neglijentă și foarte sexy. Dacă dorești, prinde o agrafă. Simplă, dar infinit de frumoasă. Așa cum sunt și alegerile tale.

Am creionat ținutele tale si te-am inspirat cu ce bijuterii purtam toamna. Le-am accesorizat așa cum știm noi mai bine. Rezultatul depășește așteptările. Tu depășești așteptările. 

Te invităm pe site-ul nostru pentru a-ți defini frumusețea. Cumpără online din confortul casei tale și bucură-te de o experiență MOSSELLE care vorbește despre stil și curaj.

xoxo,

MOSSELLE

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.