fbpx

Inele tennis MOSSELLE – Fii cuceritoare cu un singur gest

Inele tennis Mosselle

Mâinile unei femei au fost dintotdeauna atent privite și admirate de către bărbați.  Acestea spun multe despre personalitate, caracter și stil. O ținută perfectă este incompletă fără o manichiură impecabilă, o piele catifelată și accesoriile potrivite.

Iar dacă vorbim despre accesorii, inelele tennis te pun în valoare indiferent de ocazie. Fie că participi la un eveniment special sau pur și simplu vrei să te simți frumoasă și la cumpărături. Inelele tennis adaugă un plus de rafinament în alegerile tale.

Modelul fin, format dintr-o înșiruire discretă de cristale “îmbracă” degetele într-o strălucire aparte. Opteaza pentru o manichiură clasică, în tonuri calde și lasă-ți mâinile să fie în centrul atenției.

Poartă inelele tennis cu încredere, suprapune-le, combină-le și experimentează diverse stiluri. Nu ești convinsă? Încearcă din nou!  Nu te lăsa influențată de factorii externi și nici nu te compara cu ceilalți. Ești unică și asta este minunat.

inel tennis argint

Minunata este si colectia de inele tennis MOSSELLE. Disponibile în mai multe variante, ai libertatea de a alege modelul care-ți place. Poți opta pentru inelele mai late sau pentru inelele subțiri. Pentru cele moncrome sau pentru cele colorate. Alege modelul clasic format din cristale zirconia transparente sau pe cel colorat pentru a urma tendințele actuale. Poartă-le separat sau împreună, joacă-te, combină-le și nu te lovi de bariere.  Uneori imaginare.

inel tennis cristale colorate

Un avantaj al inelelor de tip tennis este reprezentat de faptul că acestea complimentează orice tip de degete. Inelele tennis late realizate cu cristale transparente/colorate vor evidenția frumos degetele lungi și subțiri. Le pun în valoare și amplifică grația acestora. Pe de altă parte, degetele mai groase își găsesc aliați de nădejde în inelele subțiri, delicate și elegante, deopotrivă. Acest contrast echilibrează formele, iar efectul va fi întotdeauna unul plăcut și de bun gust.

Alege dimensiunea care ți se potrivește și nu mai sta pe gânduri. Este una dintre cele mai inspirate alegeri pe care le poți face. Dacă nu ești convinsă asupra dimensiunii, consultă tabelul de mărimi. Este foarte simplu. De fapt, nu te opri la o singură alegere. Prețul prietenos „insistă” să fii generoasă cu tine. Meriți asta. Alege 2 modele diferite și adaugă un strop strălucire ținutelor tale. Adaugă încredere, multă încredere. La final, asezonează cu un zâmbet seducător. 

inel tennis mosselle

Acum, pentru că știm că ți-am furat un zâmbet, trebuie să-ți spunem că modul de realizare a colectiei de inele tennis MOSSELLE respectă toate standardele de calitate. Acest lucru înseamnă că primești garanția unei lucrări meticuloase, pentru că fiecare bijuterie în parte beneficiază de atenție și grijă. Rezultatul final implică efortul unor oameni pasionați de frumos. Iar noi ne bucurăm că aceste produse ajung la tine. Și nu ajung oricum, ci „îmbrăcate” în cutii elegante, demne de rafinamentul din interior. 

Da, vei spune că bijuterii găsești la tot pasul. Așa este! Însă noi dăruim mai mult decât bijuterii. Dăruim frumusețe, momente unice și amintiri de pus în ramă. Iar dacă vorbim despre frumusețe, inelele tennis de la Mosselle întregesc perfect acest concept.  Pentru că MOSSELLE este despre tine și pentru tine!

xoxo,

MOSSELLE

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.